Quick Lock
Quick Lock

Quick Lock is een volledig mechanisch, traploos montagesysteem voor de deelrenovatie van alle gangbare buissoorten zoals beton, kunststof, keramiek, staal … Samen met onze gecertificeerde plaatsers kan Quick Lock volgende gebreken herstellen: scheur- en scherfvorming, ondichte moffen, positieafwijking / moffenverloop, blinde inlaten sluiten / afdichten, corrosie / afbrokken / slijtage (buizen van gewapend beton met blootliggende wapening, lekkage (indringen van grondwater in- en exfiltratie), verbetering van de statische eigenschappen van de buis (scheur- en scherfvorming, deformatie) en wortelingroei.

Het plaatsen van een Quick Lock

In de video hiernaast kan u een camera-inspectie volgen van een Quick Lock die werd geplaatst. De rijdende camera gaat de riool in. Op de plaats van de renovatie draait onze camera 360 °. Op die manier kunnen onze experts bekijken of de Quick Lock op de correcte manier werd geplaatst.

Shortliner

Geschikt voor plaatselijke herstelling van schades in riolering of leiding. Gaande van DN100 tot DN1000mm. Shortliners worden toegepast met glasvezelversterkt weefsel en geïmpregneerd met polyesterhars. Controle gebeurt op plaatsing met behulp van camera en shortliner wordt koud uitgehard.

Het plaatsen van een Shortliner
Het plaatsen van een Shortliner

Het plaatsen van een shortliner is een efficiënte oplossing wanneer er zich barsten in uw rioleringen situeren. Na het uitvoeren van een reiniging en camera-inspectie impregneert Disoma een polyester naaldvilt met epoxyhars. Vervolgens keert men de shortliner binnenstebuiten en wordt deze ontrold in de oorspronkelijke leiding. Ten slotte verwarmt men de kous met stoom waardoor de hars uithardt. 

 

Hoe gaan we te werk bij het plaatsen van een shortliner?
Hoe gaan we te werk bij het plaatsen van een shortliner?


undefined     undefined     undefined

Hoedrenovatie
Hoedrenovatie

Geschikt voor renovatie van aansluitingen op de riolering. Bestaat uit corrosiebestendig met epoxy geïmpregmeerd glasweefsel. De plaatsing gebeurt met packersysteem. De uitharding gebeurt m. b. v. druk of licht. Hieronder een foto van een rioolrenovatie, door middel van de hoedrenovatie.

Andere rioolrenovatietechnieken
Andere rioolrenovatietechnieken

Naast bovenstaande renovatietechnieken kunnen wij u ook van dienst zijn voor kousrelining, robottechnieken, hoedrenovatie van aansluitingen, shortliners,  putrenovatie, buis in buis en injectie met PUR-harsen. Disoma kan de klant een totaalpakket aanbieden op gebied van rioolbeheer, wij staan in voor reiniging, inspectie, eventueel herstelling en opvolging daar van.

Meer info over rioolrenovatie?

Vraag nu uw offerte