Onze visie


Disoma NV is een onafhankelijke instelling gespecialiseerd in labo-analyse van bouwmaterialen en camera-inspectie van leidingen. Disoma opereert onder BELAC-accreditatie en is onder meer bevoegd voor het testen van al uw materialen in het kader van COPRO-, CERTIPRO- en BENOR- certificatie. Wij leggen ons eveneens toe op wegenbouw en bieden een ruime scope aan activiteiten aan die kadert in SB250.


Wij bieden service op maat van de klant, met een ongeziene flexibiliteit, een gerichte aanpak en een hoge kwaliteit. Onze medewerkers zijn ervaren, competent en uitstekend opgeleid. Onze rapportage is duidelijk en accuraat. Bovendien geven wij veel aandacht aan een persoonlijk contact en aan speciale eisen en wensen van onze klanten. Zo streven wij ernaar om voor u de ultieme partner te zijn op het vlak van bouwkundige analyses en camera-inspecties.

Dankzij onze jarenlange ervaring kan u bij ons rekenen op een professionele uitvoering en advies.

Door de diversiteit aan camera-inspecties, werkt Disoma voor zeer uiteenlopende doelgroepen, namelijk bedrijven (aannemers, industrie,...), overheid (lokale en openbare besturen) en particulieren.

Disoma geeft een klare kijk op uw leidingen door een snelle, professionele en kwaliteitsvolle service.

Vraag nu uw offerte