Bemonstering niet-vormgegeven bouwstof in hopen
Bemonstering niet-vormgegeven bouwstof in hopen

Disoma is erkend door OVAM voor de bemonstering van niet-vormgegeven bouwstof in hopen.

U kunt ons inhuren als onafhankelijk staalnemer voor uw puingranulaten en andere niet-vormgegeven bouwstoffen. Wij komen bij u ter plaatse, nemen het staal, en zorgen indien gewenst voor de afhandeling van eventuele analyses op het genomen staal.


U kunt bij ons ook terecht voor staalname van asbest in hopen (inclusief voorbehandeling). Ook hiervoor zijn wij officieel door OVAM erkend.

Aanmaken van werfproctors ter plaatse?
Aanmaken van werfproctors ter plaatse?

Disoma is ook in de mogelijkheid om tijdens betonstorten op uw werf kubussen aan te maken. Het beton wordt op de werf in een kubusmal gegoten en ter plaatse mechanisch verdicht. Vervolgens worden de stalen mee naar het labo genomen en aldaar ontkist en beproefd.


Ook de aanmaak van werfproctors kan u door ons laten uitvoeren. Onze uiterst flexibele ophaaldienst komt het materiaal op een door u gewenst tijdstip ter plaatse ophalen. In ons labo (of op de werf) worden de proctors aangemaakt, waarna deze op de gewenste tijdstippen ontkist en beproefd worden.

BETON ET SABLE-CIMENT
BETON ET SABLE-CIMENT

Détermination de la résistance à la compression, de l’absorption d’eau, et de l’épaisseur pour l’évaluation de la qualité après un nouvel aménagement selon la norme SB250.

ASPHALTE
ASPHALTE

Détermination des cavités, de la densité relative, et de l’épaisseur pour l’évaluation de la qualité après un nouvel aménagement selon la norme SB250.

AGGREGATS
AGGREGATS

Détermination des propriétés chimiques et physiques afin de déterminer les applications éventuelles de réutilisation.

Demandez de plus amples informations concernant nos services .

Demandez dès maintenant un devis